Met auto 4* Voss - Noorwegen € 1178,- ➤ inclusief huurauto

Prijs (per persoon)€1178,-€1370,- -14%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 1 april 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  Voss »  Myrkdalen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkoopste aanbieding fly & drive vakantie Noorwegen. 8 Dagen logies in Myrkdalen Mountain Resort, Myrkdalen € 1178,-  (per persoon). Mega korting vakantie Voss - Noorwegen met vertrek op maandag 1 april 2024 ➡️ Inclusief vlucht ➡️ Inclusief huurauto ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.6

Myrkdalen Mountain Resort

8-daagse Autovakantie naar Voss bij Myrkdalen Mountain Resort. Prachtig uitzicht, Omringd door bergtoppen, Ruime en comfortabele kamers, Eropuit? Ontdek de omgeving, Oase van rust, Balkon met prachtig uitzicht & inclusief transfers.. In Myrkdalen Mountain Resort heb je een fantastisch uitzicht op de berg vanuit je kamer of appartement. In de zomer is de berg in zijn groene glorie te aanschouwen. 's Avonds geniet je van een heerlijke maaltijd in één van de restaurants, om de volgende ochtend weer opnieuw te genieten van het mooie plekje in Noorwegen.

Met auto 4* Voss - Noorwegen € 1178,- ➤ inclusief huurauto
Met auto 4* Voss - Noorwegen € 1178,- ➤ inclusief huurauto
Met auto 4* Voss - Noorwegen € 1178,- ➤ inclusief huurauto
Met auto 4* Voss - Noorwegen € 1178,- ➤ inclusief huurauto

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantie highlights

  • Prachtig uitzicht
  • Omringd door bergtoppen
  • Ruime en comfortabele kamers
  • Eropuit? Ontdek de omgeving
  • Oase van rust
  • Balkon met prachtig uitzicht & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-12-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!