Waanzinnige prijs vakantie Troms ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Clarion The Edge

Prijs (per persoon)€319,-€570,- -44%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 6 april 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Noorwegen »  Troms »  Tromso
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Inpakkers deal vakantie Noorwegen. 8 Dagen logies ontbijt in Clarion The Edge, Tromso. Geen € 570,- maar slechts € 319,-  (per persoon). Waanzinnige prijs vakantie Troms - Noorwegen met vertrek op zaterdag 6 april 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.1

Last minute 4* Troms - Noorwegen € 319,- ❖ vertrek 6 april 2024

8 daagse autovakantie naar Clarion The Edge in tromso, noorwegen. Ben jij graag lekker sportief en houd je van een actieve vakantie in de natuur van Tromso? Dan is Clarion The Edge, een 4-sterrenhotel waar vooral actievelingen graag komen, iets voor jou! Geniet van fijne faciliteiten als een comfortabele kamer en start je dag met een lekker ontbijt. En, wat denk je van het gave dakterras met uitzicht over de stad? Ook begin je vanuit hier aan schitterende tochten door de Fjorden. Toe aan een natuurvakantie in Noorwegen? Laat hotel Clarion The Edge in de regio Troms niet langer op je wachten!

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 6 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!