Last minute vakantie østlandet ➡️ 4 Dagen logies Stolstunet

Prijs (per persoon)€222,-€288,- -23%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 1 mei 2024
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute meivakantie Noorwegen. 4 Dagen logies in Stolstunet, Beitostolen. Geen € 288,- maar slechts € 222,-  (per persoon). Last minute vakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op woensdag 1 mei 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.8

Autovakantie 3* østlandet - Noorwegen € 222,- ➤ Stolstunet

4-daagse Autovakantie naar østlandet bij Stolstunet. Gratis wifi, Smaakvol ingerichte appartementen, Supermarkt op begane grond, Ontdek de omgeving per paard, Op en top familievakanties, Met een goed boek op je balkon. De moderne 3- en 4-kamer appartementen van Stolstunet liggen in het centrum van het gemoedelijke bergdorpje Beitostølen. Door de gemoedelijke sfeer en de korte afstand tussen de accommodaties, de liften en pistes is Beitostølen een ideaal vakantieadres voor families.

Autovakantie 3* østlandet - Noorwegen € 222,- ➤ Stolstunet
Autovakantie 3* østlandet - Noorwegen € 222,- ➤ Stolstunet
Autovakantie 3* østlandet - Noorwegen € 222,- ➤ Stolstunet
Autovakantie 3* østlandet - Noorwegen € 222,- ➤ Stolstunet

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantie highlights

  • Gratis wifi
  • Smaakvol ingerichte appartementen
  • Supermarkt op begane grond
  • Ontdek de omgeving per paard
  • Op en top familievakanties
  • Met een goed boek op je balkon

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!