Spotprijs vakantie østlandet ⏩ 4 Dagen logies Stolstunet

Prijs (per persoon)€146,-€235,- -38%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 5 november 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Ongeloofelijke vakantie Noorwegen. 4 Dagen logies in Stolstunet, Beitostolen € 146,-  (per persoon). Spotprijs vakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op zondag 5 november 2023 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Stolstunet

4-daagse Autovakantie naar østlandet bij Stolstunet. Gratis wifi, Smaakvol ingerichte appartementen, Supermarkt op begane grond, Ontdek de omgeving per paard, Op en top familievakanties, Met een goed boek op je balkon. Dit is de toegangspoort tot het Jotunheimen Nationaal Park. Door de gemoedelijke sfeer en de geringe afstand tussen de accommodaties en het centrum is Beitostolen een ideaal vakantieadres voor families.

Spotprijs vakantie østlandet ⏩ 4 Dagen logies Stolstunet
Spotprijs vakantie østlandet ⏩ 4 Dagen logies Stolstunet
Spotprijs vakantie østlandet ⏩ 4 Dagen logies Stolstunet
Spotprijs vakantie østlandet ⏩ 4 Dagen logies Stolstunet

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantie highlights

  • Gratis wifi
  • Smaakvol ingerichte appartementen
  • Supermarkt op begane grond
  • Ontdek de omgeving per paard
  • Op en top familievakanties
  • Met een goed boek op je balkon

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 5 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-06-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!