Bodemprijs vakantie østlandet 🚗️ 8 Dagen logies Bergo

Prijs (per persoon)€295,-€454,- -35%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 1 april 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Enorme korting vakantie Noorwegen. 8 Dagen logies in Bergo, Beitostolen € 295,-  (per persoon). Bodemprijs vakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op maandag 1 april 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Bergo

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Bergo. In het rustige Beitostølen, De Noorse natuur aan je voeten, Beklim de Beseggen, Fietsen, raften en wandelen, Ruime appartementen, In het centrum van Beitostølen & inclusief transfers.. De comfortabele Bergo appartementen liggen direct naast hotel Bergo in het rustige Beitostølen. In de zomer, vanaf ongeveer half juni, wordt Beitostølen omgetoverd tot een ware familiebestemming. De kids kunnen zich vermaken op de downhill kartbaan, in het miniklimbos en op de grote trampolines. Zin om de omgeving te verkennen? De Valdresflya, een toeristische route die je per auto verkent, of beklim de Beseggen, op de top word je getrakteerd op een prachtig uitzicht. Geniet van Noorwegen op zijn best in Beitostølen.

Bodemprijs vakantie østlandet 🚗️ 8 Dagen logies Bergo
Bodemprijs vakantie østlandet 🚗️ 8 Dagen logies Bergo
Bodemprijs vakantie østlandet 🚗️ 8 Dagen logies Bergo
Bodemprijs vakantie østlandet 🚗️ 8 Dagen logies Bergo

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantie highlights

  • In het rustige Beitostølen
  • De Noorse natuur aan je voeten
  • Beklim de Beseggen
  • Fietsen
  • Raften en wandelen
  • Ruime appartementen
  • In het centrum van Beitostølen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-12-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!