Speciale actieprijs autovakantie Oppland ⭐ 8 Dagen logies Skeikampen Fjellandsby

Prijs (per persoon)€562,-€661,- -15%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Noorwegen »  Oppland »  Skeikampen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Allerlaagste prijs autovakantie Noorwegen. 8 Dagen logies in Skeikampen Fjellandsby, Skeikampen. Geen € 661,- maar slechts € 562,-  (per persoon). Speciale actieprijs autovakantie Oppland - Noorwegen met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.3

Bungalow 3* Oppland - Noorwegen € 562,- ⁂ eigen vervoer

8 daagse autovakantie naar Skeikampen Fjellandsby in skeikampen, noorwegen. Kom vakantie vieren in de bosrijke en bergachtige omgeving van Skeikampen! Dit Noorse plaatsje in de bergen is een walhalla voor wintersporters en in de zomer voor natuurliefhebbers en avonturiers. Een fijne plek om hier te verblijven is Skeikampen Fjellandsby, een 3-sterren vakantiepark met losstaande vakantiewoningen. Ervaar het knusse gevoel van een houten berghut en trek erop uit in de natuurrijke omgeving. Check de beste prijzen voor een vakantiewoning in Skeikampen Fjellandsby bij Prijsvrij!

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!