Ideale autovakantie Oppland 🚗️ 8 Dagen logies Gala Hytter

Prijs (per persoon)€299,-€467,- -36%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 4 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Noorwegen »  Oppland »  Gala
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vakantiedeal autovakantie Noorwegen. 8 Dagen logies in Gala Hytter, Gala € 299,-  (per persoon). Ideale autovakantie Oppland - Noorwegen met vertrek op woensdag 4 oktober 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Gala Hytter

8 daagse autovakantie naar Gala Hytter in gala, noorwegen. Ben jij op zoek naar een fijne accommodatie in het mooie landschap van Gala? Dan is een verblijf in een appartement of vakantiewoning van het 3-sterren Gala Hytter vakantiepark een perfect idee! Hier kan je genieten van de natuurrijke omgeving met bossen en een prachtig meer. Ga eens gezellig wandelen of fietsen en maak leuke dagjes uit in de zomer. Tijdens de winter kan je er heel goed skien, ideaal voor een leuke wintersportvakantie. Bekijk snel onze aanbiedingen en kom vakantie vieren in het mooie Noorwegen!

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 4 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-09-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!