Mega deal autovakantie Zuid Holland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Casa Julia

Prijs (per persoon)€203,-€274,- -26%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opVrijdag 8 september 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Zuid Holland »  Delft
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Pak 'm nu! autovakantie Nederland. 4 Dagen logies ontbijt in Casa Julia, Delft € 203,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ Mega deal autovakantie Zuid Holland - Nederland met vertrek op vrijdag 8 september 2023
➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Casa Julia

4-daagse Autovakantie naar Zuid Holland bij Casa Julia. Warme en huiselijke sfeer, Ontvangst met een glimlach, Wandelen naar het centrum, Tip: bezoek Royal Delft, Ontbijt met verse producten, Weg in eigen land. Mi casa, su casa mijn huis, jouw huis. Dat is het motto van Casa Julia in Delft. Er wordt dan ook alles aan gedaan om je hier helemaal thuis te laten voelen. Dat begint al bij aankomst, waar je warm wordt ontvangen door de vriendelijke dames bij de receptie. Ze wijzen je naar je comfortabele kamer en dan kan je vakantie in eigen land gaan beginnen. Je staat na een korte wandeling in het centrum van Delft waar je de Nieuwe Kerk of het Vermeer Centrum kan gaan bezoeken. Wij raden aan om ook zeker naar Royal Delft te gaan. Dit is de enige aardewerkfabriek uit de 17de eeuw waar ze het wereldberoemde Delfts Blauw nog met de hand schilderen. Wil je meer tips? Schroom dan niet om de medewerkers van Casa Julia aan te spreken. Zij kennen de stad écht als de beste en geven je graag hun insider tips. Na je dagje Delft is het heerlijk thuiskomen in je hotel. In dit pand uit 1920 zie je nog diverse authentieke details, zoals de glas in lood ramen, wat bijdraagt aan de huiselijke sfeer. En kijk ook maar alvast uit naar het ontbijt met verse producten dat hier 's ochtends voor je klaarstaat. Veel plezier in Delft!

Mega deal autovakantie Zuid Holland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Casa Julia
Mega deal autovakantie Zuid Holland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Casa Julia
Mega deal autovakantie Zuid Holland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Casa Julia
Mega deal autovakantie Zuid Holland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Casa Julia

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Warme en huiselijke sfeer
  • Ontvangst met een glimlach
  • Wandelen naar het centrum
  • Tip: bezoek Royal Delft
  • Ontbijt met verse producten
  • Weg in eigen land

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 8 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!