Actieprijs autovakantie Noord Brabant ⏩ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Den Bosch & Meierij

Prijs (per persoon)€279,-€443,- -37%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 5 juli 2024
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Nederland »  Noord Brabant »  Vught
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Relaxte zomervakantie Nederland. 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend Den Bosch & Meierij, Vught. Geen € 443,- maar slechts € 279,-  (per persoon). Actieprijs autovakantie Noord Brabant - Nederland met vertrek op vrijdag 5 juli 2024 ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Toeren Noord Brabant - Nederland € 279,- 【TourDealz】

3-daagse Rondreis naar Noord Brabant bij Singlereis Wandelweekend Den Bosch & Meierij. 1-persoonskamer inclusief!, Met wandeling naar Den Bosch, Nederlandssprekende reisleiding, Ontbijt én diners inbegrepen, Wandelingen van 14 tot 18 km, Wandelniveau 1. Een heerlijk wandelarrangement met als ingrediënten natuur, de levendige provinciehoofdstad Den Bosch en verblijf op een prachtig landgoed. Dat vind je als je met ons afreist naar Landgoed Huize Bergen in Vught! Op dit mooie plekje in Brabant ligt een elegante villa uit 1916. We overnachten in één van de bijgebouwen op het landgoed. Bovendien biedt de omgeving ook genoeg vermaak wat dacht je van onze wandeling naar het altijd gezellige Den Bosch en natuurgebieden als het stroomdal van de Esch en de Dommel. Dat wordt een paar dagen fijn genieten in eigen land! Je gaat toch zeker ook mee?

Toeren Noord Brabant - Nederland € 279,- 【TourDealz】
Toeren Noord Brabant - Nederland € 279,- 【TourDealz】
Toeren Noord Brabant - Nederland € 279,- 【TourDealz】
Toeren Noord Brabant - Nederland € 279,- 【TourDealz】

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Met wandeling naar Den Bosch
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • Ontbijt én diners inbegrepen
  • Wandelingen van 14 tot 18 km
  • Wandelniveau 1

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!