Goedkope last minute vakantie Noord Brabant ⭐ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen

Prijs (per persoon)€199,-€321,- -38%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 22 september 2023
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieVakantiehuis
Bestemming Nederland »  Noord Brabant »  Tilburg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last second vakantie Nederland. 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen, Tilburg € 199,-  (per persoon). Goedkope last minute vakantie Noord Brabant - Nederland met vertrek op vrijdag 22 september 2023 ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.7

Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen

3-daagse Rondreis naar Noord Brabant bij Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen. 1-persoonskamer inclusief!, Hotel in groene omgeving, Ontbijt en diners inbegrepen, Nederlandse reisleiding, Wandelingen van 10 tot 18 km, Inclusief wandelprogramma. Hotel Eigentijdserf is de perfecte uitvalsbasis voor een even gezellig als sportief wandelweekend! Gelegen in een natuurrijke omgeving, heeft dit hotel werkelijk álles in huis voor een paar geslaagde dagen weg; een goed restaurant, een kleurrijke ruime lounge, een buitenterras én een gezellige bar. Maar het gaat bij een wandelweekend natuurlijk niet alléén om het hotel. De door ons uitgezette wandelingen mogen er ook wezen. Deze voeren door het uitgestrekte landelijke gebied waarin het hotel gelegen is. Bossen, landerijen en idyllische Brabantse boerderijtjes voeren hier de boventoon. Samen met onze wandelreisleiding, trekken we er iedere dag weer op uit voor een fijne wandeling. Je blijft toch zeker niet thuis? Pak die wandelschoenen en ga gezellig met ons mee!

Goedkope last minute vakantie Noord Brabant ⭐ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Hotel in groene omgeving
  • Ontbijt en diners inbegrepen
  • Nederlandse reisleiding
  • Wandelingen van 10 tot 18 km
  • Inclusief wandelprogramma

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 22 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!