Spotprijs vakantie Friesland ⭐ 3 Dagen - 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden

Prijs (per persoon)€333,-€416,- -20%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opVrijdag 2 juni 2023
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Nederland »  Friesland »  Harlingen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Korting vakantie Nederland ➡️ 3 Dagen - in 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden, Harlingen € 333,-  (per persoon) ➡️ Spotprijs vakantie Friesland - Nederland met vertrek op vrijdag 2 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden

3-daagse naar Friesland bij 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden. 'Zeil mee naar de Wadden”, 3 of 6 dagen op het water, Ervaren bemanning aan boord, Volpension met scheepskok, Bezoek diverse havenplaatsjes, Een onvergetelijke ervaring. 'Sportief onthaasten op het water aan boord van een prachtig historisch zeilschip geeft een fantastisch vakantiegevoel'. Ook zonder zeebenen kun je heerlijk gaan genieten en je verbazen hoe mooi Nederland is vanaf het water. Je stapt op in Harlingen of Enkhuizen en je gaat een weekend, 6 dagen of misschien zelfs wel 8 dagen zeilen, fietsen, wandelen, kortom relaxen. We koersen sowieso af op de Waddeneilanden of de nieuwe Markerwadden. Je kunt dit helemaal zelf komen ervaren. Je vakantie begint al op de vooravond. De ervaren schipper en bemanning heten je van harte welkom, je checkt in op je kamer (kajuit of hut geheten), kijkt al verlekkerd in de kombuis ( de keuken, waar de scheepskok je ontbijt, lunch, hapjes en diner voor je maakt) en je pakt misschien nog wel een terrasje. 's Ochtends gaat je reis na een heerlijk scheepsontbijt echt van start naar de Wadden. Op de Waddenzee, UNESCO Werelderfgoed gebied overigens, is altijd wel iets te zien. Prachtige vergezichten, passerende schepen.. én hou je ogen ook goed open om zonnende zeehonden te spotten. Maar wat denk je van de nieuwe Markerwadden. Ga het bijzondere beleven van een nieuw natuurgebied, nieuw leven en neem dat mee in je rugzak om later te kunnen vertellen dat je het hebt gezien. Heel leuk is het natuurlijk om ook wat te leren over het zeilen. Sluit aan bij de zeilinstructie waarbij de schipper je enthousiast alles over het schip vertelt. Als je het leuk vindt mag je ook zelf helpen met zeilen, navigeren en zelfs aan het roer staan. Dan weet je ook dat 'meebewegen met de wind' je naar je bestemming gaat voeren. Want de natuur laat zich niet leiden, misschien laat je de wadden een keer links - of rechts liggen en kom je aan in een leuk havenstadje. Je gaat in ieder geval op weg naar de horizon, dat klinkt goed toch? Reserveer snel je plek aan boord en zeil met ons mee naar de Wadden

Spotprijs vakantie Friesland ⭐ 3 Dagen - 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden
Spotprijs vakantie Friesland ⭐ 3 Dagen - 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden
Spotprijs vakantie Friesland ⭐ 3 Dagen - 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden
Spotprijs vakantie Friesland ⭐ 3 Dagen - 3 6 8 daagse Zeil mee naar de Wadden

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 'Zeil mee naar de Wadden”
  • 3 of 6 dagen op het water
  • Ervaren bemanning aan boord
  • Volpension met scheepskok
  • Bezoek diverse havenplaatsjes
  • Een onvergetelijke ervaring

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 2 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!