Snel weg op vakantie Plitvice Meren ➡️ 4 Dagen logies Korana

Prijs (per persoon)€68,-€117,- -42%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Kroatië »  Plitvice Meren »  Plitvicka Jezera
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

NU met korting! vakantie Kroatië. 4 Dagen logies in Korana, Plitvicka Jezera € 68,-  (per persoon). Snel weg op vakantie Plitvice Meren - Kroatië met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren camping ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Korana

4-daagse Zonvakantie naar Plitvice Meren bij Korana. Camping met ca. 45 plaatsen, Logeer in een blokhut, Rustig gelegen, Midden in de natuur, Aan rivier Korana, Blokhutten voor 1 of 2 personen. Verblijf op deze camping in een van de blokhutten en ervaar de wonderschone omgeving. De camping beschikt over een buffetrestaurant maar er zijn er in de buurt meer restaurants te vinden. Maar eerlijk is eerlijk je bent hier natuurlijk ook voor het Nationaal Park Plitvice Meren wat op maar 6 kilometer van de camping ligt. Snel er naar toe en laat je overweldigen door de indrukwekkende natuur. De camping is ook ideaal voor liefhebbers van recreatieve activiteiten zoals wandelen en fietsen.

Snel weg op vakantie Plitvice Meren ➡️ 4 Dagen logies Korana
Snel weg op vakantie Plitvice Meren ➡️ 4 Dagen logies Korana
Snel weg op vakantie Plitvice Meren ➡️ 4 Dagen logies Korana
Snel weg op vakantie Plitvice Meren ➡️ 4 Dagen logies Korana

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantie highlights

  • Camping met ca. 45 plaatsen
  • Logeer in een blokhut
  • Rustig gelegen
  • Midden in de natuur
  • Aan rivier Korana
  • Blokhutten voor 1 of 2 personen

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Supermarkt
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!