OP=OP aanbieding autovakantie Midden-dalmatie 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Bluesun Soline

Prijs (per persoon)€477,-€795,- -40%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 12 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Midden-dalmatie »  Brela
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

SALE herfstvakantie Kroatië. 8 Dagen logies ontbijt in Bluesun Soline, Brela. Geen € 795,- maar slechts € 477,-  (per persoon). OP=OP aanbieding autovakantie Midden-dalmatie - Kroatië met vertrek op zaterdag 12 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Vakantie 3* Midden-dalmatie - Kroatië € 477,- ▷ eigen vervoer

8 daagse autovakantie naar Bluesun Soline in brela, kroatie. Genieten van een fenomenaal uitzicht op zee in het schitterend groene Brela? Daarvoor ga je naar het stijlvolle designhotel Bluesun Soline Brela: een 3-sterrenaccommodatie waar ultieme ontspanning centraal staat! Ontspan op het zonneterras en trek een baantje in het zwembad voor aangename verkoeling! Proef in de avond de lekkerste, Mediterrane gerechten in het eigen restaurant en kom tot rust in de wellness. En, wist je dat je binnen 1 minuut al op het strand staat? Tijd dus om je koffer te pakken!

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 12 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!