Top vakantie Sardinie ⭐ 8 Dagen logies Ea Bianca

Prijs (per persoon)€185,-€272,- -32%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Sardinie »  Baja Sardinia
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding vakantie Italië. 8 Dagen logies in Ea Bianca, Baja Sardinia € 185,-  (per persoon). Top vakantie Sardinie - Italië met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Ea Bianca

8 daagse autovakantie naar Ea Bianca in baja sardinia, italie. Genieten van de rust tijdens een zonvakantie op Sardinie? Daarvoor ga je naar het mooie Baja Sardinia. En, verblijf je in het rustig gelegen Residence Ea Bianca Baja Sardinia: de kleinschalige en 3-sterrenappartementen zijn dan ook ideaal voor een fijne gezinsvakantie! Ervaar de vrijheid van het appartement en rijd vanuit hier zó naar het centrum, vol van winkeltjes en restaurants. Duik in het helderblauwe zwembad en pak je spullen voor een heerlijke stranddag. Toe aan de zon? Laat Sardinie niet langer op je wachten!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!