Vroege vogels korting autovakantie Rome ➡️ 8 Dagen logies Village Fabulous

Prijs (per persoon)€405,-€540,- -25%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Rome »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Beste prijs zomervakantie Italië. 8 Dagen logies in Village Fabulous, Rome € 405,-  (per persoon). Vroege vogels korting autovakantie Rome - Italië met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Village Fabulous

8 daagse autovakantie naar Village Fabulous in rome, italie. Een geweldige familievakantie beleef je in het 4-sterren Village Fabulous! Het resort in Rome biedt namelijk heerlijke faciliteiten voor jong en oud. Beleef waterpret in een van de 3 zwembaden, proef de lekkerste pizza's in de pizzeria en chill in de jacuzzi. En, in Village Fabulous is ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen op avontuur in de speeltuin of van de glijheuvel sjezen. Voor een heerlijke vakantie met je gezin kies je voor Village Fabulous!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-12-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!