Bodemprijs autovakantie Napels ⏩ 8 Dagen logies ontbijt Royal Continental

Prijs (per persoon)€597,-€963,- -38%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 1 februari 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Napels »  Napels
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Waanzinnige prijs autovakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Royal Continental, Napels € 597,-  (per persoon). Bodemprijs autovakantie Napels - Italië met vertrek op donderdag 1 februari 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Royal Continental

8 daagse autovakantie naar Royal Continental in napels, italie. Royal Continental is een groot en comfortabel hotel in een typisch Italiaanse klassieke stijl, met een unieke ligging aan de wereldberoemde Baai van Napels. In de directe omgeving vind je vele restaurantjes en leuke terrasjes. Na een dag vol indrukken is het heerlijk relaxen met een drankje bij het zwembad.

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 februari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-10-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!