Op vakantie Gardameer 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Villa Sofia

Prijs (per persoon)€861,-€1050,- -18%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Gardameer »  Gardone Riviera
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Ideale prijs zomervakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Villa Sofia, Gardone Riviera. Geen € 1050,- maar slechts € 861,-  (per persoon). Op vakantie Gardameer - Italië met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.1

Ontspanning 4* Gardameer - Italië € 861,- 【8 dagen logies ontbijt】

8 daagse autovakantie naar Villa Sofia in gardone riviera, italie. Hotel Villa Sofia is een historisch herenhuis die is omgetoverd tot een prachtig hotel. Het 4-sterrenhotel is gelegen in Gardone Riviera aan het Gardameer. Je kunt lekker de hele dag op het strand of aan het zwembad liggen of even ontspannen in de wellness. Ook heeft het hotel een zonneterras, een bar waar je lekkere drankjes kan halen die je in de prachtige tuin kan opdrinken. Kom tot rust in het mooie Hotel Villa Sofia en geniet van jouw vakantie aan het Gardameer!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!