Lekker op autovakantie Florence ➡️ 8 Dagen logies Ginori Al Duomo

Prijs (per persoon)€551,-€755,- -27%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 31 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Florence »  Florence
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Lekker goedkoop op autovakantie Italië. 8 Dagen logies in Ginori Al Duomo, Florence. Geen € 755,- maar slechts € 551,-  (per persoon). Lekker op autovakantie Florence - Italië met vertrek op donderdag 31 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.9

Autovakantie 4* Florence - Italië € 551,- ✓ Ginori Al Duomo

8 daagse autovakantie naar Ginori Al Duomo in florence, italie. Een culturele trip naar Italie? Laat je verrassen door de Renaissance-stad van het land: het eeuwenoude Florence. Hiervoor verblijf je in het historische Ginori Al Duomo: een 4-sterrenhotel in het hart van de stad. Slaap in karakteristieke kamers en begin de dag met een goed ontbijt. Wandel vanuit hier zó naar de mooiste bezienswaardigheden. Of, wat denk je van een wijnproeverij in de eigen wijnkelder? Koffers gepakt? Vlieg mee voor een stedentrip naar Florence!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 31 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!