Inpakkers deal autovakantie Saksen ➡️ 4 Dagen logies Schloss Schweinsburg

Prijs (per persoon)€102,-€128,- -20%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opWoensdag 1 november 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Saksen »  Neukirchen Pleisse
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Fantastische autovakantie Duitsland. 4 Dagen logies in Schloss Schweinsburg, Neukirchen Pleisse € 102,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ Inpakkers deal autovakantie Saksen - Duitsland met vertrek op woensdag 1 november 2023
➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Schloss Schweinsburg

4-daagse Autovakantie naar Saksen bij Schloss Schweinsburg. Bijzonder overnachten, Voormalig kasteelcomplex, Eigen hotel restaurant Castell, Ideale omgeving om te wandelen, Shoppen in Chemnitz, Tip: ontdek de grotten in Gera. Er is een kans dat je het huisspook ontmoet als je een rondleiding door deze burcht krijgt. Ze zeggen dat hij al sinds de 12e eeuw rondzwiert in het kasteel, maar wees gerust: niemand heeft hem ooit in de hotelkamers gezien. Vergeet niet een rondje om de barokke kasteelvijver te wandelen als je in deze historische burcht overnacht. Rust gegarandeerd! Het hotel heeft 4 sterren verdiend met zijn geweldige ligging, heerlijke ontbijtbuffet en moderne kamers. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het groene West-Saksen. Hier blíjft je wandelen! Neukirchen ligt 500 meter verderop en als je meer van de omgeving wilt zien, bezoek dan de grotten van Gera, muziekstad Chemnitz of de Altmarkt in Dresden.

Inpakkers deal autovakantie Saksen ➡️ 4 Dagen logies Schloss Schweinsburg
Inpakkers deal autovakantie Saksen ➡️ 4 Dagen logies Schloss Schweinsburg
Inpakkers deal autovakantie Saksen ➡️ 4 Dagen logies Schloss Schweinsburg
Inpakkers deal autovakantie Saksen ➡️ 4 Dagen logies Schloss Schweinsburg

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantie highlights

  • Bijzonder overnachten
  • Voormalig kasteelcomplex
  • Eigen hotel restaurant Castell
  • Ideale omgeving om te wandelen
  • Shoppen in Chemnitz
  • Tip: ontdek de grotten in Gera

Faciliteiten accommodatie

  • Roomservice
  • Tuin
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!