Prijs voordeel autovakantie Mecklenburg Voor Pommeren ➡️ 8 Dagen logies ontbijt SEETELHOTEL Ostseehotel Ahlbeck

Prijs (per persoon)€942,-€1083,- -13%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Mecklenburg Voor Pommeren »  Ahlbeck
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Met korting op zomervakantie Duitsland. 8 Dagen logies ontbijt in SEETELHOTEL Ostseehotel Ahlbeck, Ahlbeck. Geen € 1083,- maar slechts € 942,-  (per persoon). Prijs voordeel autovakantie Mecklenburg Voor Pommeren - Duitsland met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.4

Wellness 4* Mecklenburg Voor Pommeren - Duitsland € 942,- ▷ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar SEETELHOTEL Ostseehotel Ahlbeck in ahlbeck, duitsland. In het Duitse plaatsje Ahlbeck dat onderdeel is van de regio Mecklenburg voor Pommeren ligt het 4-sterrenhotel Ringhotel Ostseehotel Ahlbeck. Dit sfeervolle hotel ligt direct aan de Baltische Zee en is in de zomer dan ook perfect voor een heerlijke, zonnige strandvakantie. Maar het is hier ook goed toeven in de winter, vooral in het wellnesscenter met een binnenzwembad, sauna en stoombad. En het maakt niet uit welk seizoen het is, bij de bar kun je altijd genieten van een lekker drankje. Ga jij mee op vakantie Ringhotel Ostseehotel Ahlbeck?

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!