Wellness 3* Mecklenburg Voor Pommeren - Duitsland € 1015,- ✓ hotel aan het strand

Prijs (per persoon)€1015,-€1208,- -16%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 7 juli 2024
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Mecklenburg Voor Pommeren »  Kuhlungsborn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Actie aanbieding zomervakantie Duitsland. 8 Dagen halfpension in Morada Resort Kuhlungsborn, Kuhlungsborn € 1015,-  (per persoon). Speciale actieprijs vakantie Mecklenburg Voor Pommeren - Duitsland met vertrek op zondag 7 juli 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Morada Resort Kuhlungsborn

8 daagse autovakantie naar Morada Resort Kuhlungsborn in kuhlungsborn, duitsland. 3-sterrenhotel Morada Resort Kuhlungsborn is een populair hotel direct aan het strand gelegen nabij de jachthaven van Kuhlungsborn. Het hotel is ideaal voor jouw vakantieverblijf. Het hotel beschikt over een wellness en recreatiegebied van 1.000 m² met onder andere een zwembad en sauna's. In dit hotel kun je genieten van een fantastisch uitzicht op zee, of het nu is met een heerlijk stuk taart in het Mermaidbar panoramacafe of een verfrissende cocktail in de Bernstein brasserie. Hoe dan ook, bij dit hotel zul je een heerlijke vakantie tegemoet gaan!

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 7 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-12-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!