Waanzinnige deal vakantie Eifel 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Park Numbrecht

Prijs (per persoon)€334,-€439,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 1 maart 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Eifel »  Numbrecht
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Mega deal voorjaarsvakantie Duitsland. 8 Dagen logies ontbijt in Park Numbrecht, Numbrecht € 334,-  (per persoon). Waanzinnige deal vakantie Eifel - Duitsland met vertrek op vrijdag 1 maart 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Park Numbrecht

8 daagse autovakantie naar Park Numbrecht in numbrecht, duitsland. Ga mee naar het plaatsje Numbrecht en verblijf bij 4-sterrenhotel Park Numbrecht, gelegen in het centrum. Drink een drankje op het terras en schuif aan bij 2 restaurants. Lekker actief zijn? Dat kan met minigolf, tennis en squash. Huur een fiets bij het hotel ontdek de mooie omgeving. Gun jezelf ontspanning en bezoek het spacentrum met binnenbad, sauna en massages. Zo vliegt de vakantie voorbij! Met wie kom jij verblijven bij hotel Park Numbrecht in de Eifel?

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 maart 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-12-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!