TIP! autovakantie Berlijn ⭐ 8 Dagen logies Ameron Abion Spreebogen Waterside

Prijs (per persoon)€557,-€753,- -26%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 22 juli 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Tijdelijke actieprijs zomervakantie Duitsland. 8 Dagen logies in Ameron Abion Spreebogen Waterside, Berlijn € 557,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ TIP! autovakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op zaterdag 22 juli 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Ameron Abion Spreebogen Waterside

8 daagse autovakantie naar Ameron Abion Spreebogen Waterside in berlijn, duitsland. Ameron Abion Spreebogen Waterside is een fijne plek om te verblijven voor een leuke stedentrip naar Berlijn. Het hotel, dat beschikt over 4 sterren, ligt prachtig aan de rivier Spree die Berlijn doorkruist. Je neemt je intrek in één van de kamers met een warme uitstraling en je bent van harte welkom in het sfeervolle restaurant. Na een actieve wandeldag langs de hoogtepunten van Berlijn kun je in het hotel naar de sauna óf naar fitness mocht je meer energie kwijt willen. Verken Berlijn vanuit Ameron Abion Spreebogen Waterside!

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 22 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!