Zo voordelig op autovakantie Kopenhagen ⭐ 3 Dagen logies ontbijt Scandic Sydhavnen

Prijs (per persoon)€90,-€134,- -33%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 29 juni 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Ideale prijs autovakantie Denemarken. 3 Dagen logies ontbijt in Scandic Sydhavnen, Kopenhagen € 90,-  (per persoon). Zo voordelig op autovakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op donderdag 29 juni 2023 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Scandic Sydhavnen

3 daagse stedentrip naar Scandic Sydhavnen in kopenhagen, denemarken. Scandic Sydhavnen is een uitstekend 4-sterrenhotel op een gunstige locatie aan de rand van het centrum van Kopenhagen. Het hotel beschikt over een gratis parkeerplaats. Ideaal als je op autovakantie bent! Daarnaast kun je gemakkelijk met de trein binnen 2 haltes in het centrum van de stad komen. Liever lopen? Binnen een kwartier ben je in de leuke wijk Vesterbro!

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!