Veel korting vakantie Kopenhagen 🚗️ 3 Dagen logies en Congress Center Tivoli

Prijs (per persoon)€67,-€122,- -45%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 20 december 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Earlybird aanbieding vakantie Denemarken. 3 Dagen logies in en Congress Center Tivoli, Kopenhagen € 67,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ Veel korting vakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op woensdag 20 december 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

9

en Congress Center Tivoli

3 daagse stedentrip naar en Congress Center Tivoli in kopenhagen, denemarken. Wil jij de geweldige stad Kopenhagen bezoeken maar de luxe van een zwembad niet missen? Dan is dit hotel ideaal voor jou! Het Tivoli hotel beschikt namelijk over een binnenzwembad met kinderbad! Het ligt op enkele minuten lopen van het Tivoli pretpark en ook het centrum is gemakkelijk te voet te bereiken. Na een dagje de stad verkennen kun je ontspannen in de sauna!

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 20 december 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!