Super aanbieding autovakantie Kopenhagen 🚗️ 3 Dagen logies Admiral

Prijs (per persoon)€145,-€210,- -31%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 11 augustus 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Allerlaagste prijs zomervakantie Denemarken. 3 Dagen logies in Admiral, Kopenhagen. Geen € 210,- maar slechts € 145,-  (per persoon). Super aanbieding autovakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op zondag 11 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Met auto 4* Kopenhagen - Denemarken € 145,- ✓ TourDealz

3 daagse stedentrip naar Admiral in kopenhagen, denemarken. Hotel Admiral is een mooi hotel gelegen aan het water in een prachtig 17e-eeuws pand vlakbij de Nyhavn in Kopenhagen. Binnen 10 minuten lopen ben je bij de bekende winkelstraat. Het hotel ligt naast het Koninklijk Paleis en aan het water. Een prachtige locatie dus!

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 11 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!