Voordelig op autovakantie Jutland ➡️ 4 Dagen logies ontbijt LEGOLAND®

Prijs (per persoon)€767,-€872,- -12%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 29 oktober 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Billund
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Mega deal herfstvakantie Denemarken. 4 Dagen logies ontbijt in LEGOLAND®, Billund. Geen € 872,- maar slechts € 767,-  (per persoon). Voordelig op autovakantie Jutland - Denemarken met vertrek op dinsdag 29 oktober 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.6

Vakantie 4* Jutland - Denemarken € 767,- | met de hele familie

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND®. Belevingshotel met veel LEGO, Smaakvolle LEGO thema kamers, Eigen ingang tot LEGOLAND park, Exclusieve aanbiedingen: 3=2, Ontvang bij check-in een gratis LEGO cadeau, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een echte LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO kok je bij de ingang en liggen er heuse LEGO frietjes op het buffet. In de bar word je opgewacht door een levensgrote LEGO man achter de piano. In de receptie word je begroet door een mega LEGO draak en ook op de parkeerplaats staat zo'n immense draak, die zelfs stoom blaast! Ohh en dan het toilet niet vergeten, dat is een belevenis op zich! De kamers zijn kindvriendelijk en beschikken over voldoende LEGO, waarmee de kids naar hartenlust kunnen spelen. De themakamers zijn mooi gedecoreerd met LEGO bouwwerken! Zo slingeren LEGO apen door de Piratenkamer en zijn er papegaaien in de Adventure kamers. Hotel LEGOLAND beschikt ook over aantrekkelijk geprijsde eenoudervoordeelkamers. Een ander voordeel van dit hotel is de eigen ingang tot het pretpark, zodat je lange wachtrijen ontloopt. Ook handig als je gedurende de dag even iets wilt ophalen uit de kamer of juist wilt wegbrengen. Verder vinden er allerlei wedstrijdjes plaats in het hotel, vraag ernaar bij de receptie en wie weet win jij wel een mooie doos met LEGO!

Vakantie 4* Jutland - Denemarken € 767,- | met de hele familie
Vakantie 4* Jutland - Denemarken € 767,- | met de hele familie
Vakantie 4* Jutland - Denemarken € 767,- | met de hele familie
Vakantie 4* Jutland - Denemarken € 767,- | met de hele familie

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantie highlights

  • Belevingshotel met veel LEGO
  • Smaakvolle LEGO thema kamers
  • Eigen ingang tot LEGOLAND park
  • Exclusieve aanbiedingen: 3=2
  • Ontvang bij check-in een gratis LEGO cadeau
  • Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 29 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!