Speciale actieprijs vakantie Jutland ⏩ 4 Dagen logies Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Prijs (per persoon)€904,-€1064,- -15%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 22 september 2024
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Gråsten
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Dagaanbieding vakantie Denemarken. 4 Dagen logies in Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, Gråsten. Geen € 1064,- maar slechts € 904,-  (per persoon). Speciale actieprijs vakantie Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 22 september 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7.8

Autovakantie 3* Jutland - Denemarken € 904,- ▷ samen met de hond

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Enjoy Resorts Marina Fiskenæs. 10% vroegboekkorting voor 1/4/2024, Relatief dicht bij Nederland, Prima voor tussendoorvakantie, Ruime en luxe bungalows, Sauna en jacuzzi in huis, Binnenbad met glijbaan. Op slechts 25 kilometer van de Duits Deense grens ligt aan het fjord dit ruim opgezette vakantiepark voorzien met grote, luxe bungalows. Door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland én de kingsize bungalows is dit een ideaal adres als tussendoorvakantie en voor grotere reisgezelschappen. Met 2 gezinnen op vakantie; deel de kosten en deel de vakantiepret. Zowel op het park als daarbuiten is van alles te beleven. Een leuke aanrader is Danfoss Universe, het 'super slimme belevingspark van Denemarken', waar kinderen (maar ook ouders) spelenderwijs van alles leren over techniek en natuurwetenschappen.

Autovakantie 3* Jutland - Denemarken € 904,- ▷ samen met de hond
Autovakantie 3* Jutland - Denemarken € 904,- ▷ samen met de hond
Autovakantie 3* Jutland - Denemarken € 904,- ▷ samen met de hond
Autovakantie 3* Jutland - Denemarken € 904,- ▷ samen met de hond

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantie highlights

  • 10% vroegboekkorting voor 1/4/2024
  • Relatief dicht bij Nederland
  • Prima voor tussendoorvakantie
  • Ruime en luxe bungalows
  • Sauna en jacuzzi in huis
  • Binnenbad met glijbaan

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 22 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!