Stuntprijs autovakantie Ardennen ⭐ 4 Dagen logies Domaine De L'Alu

Prijs (per persoon)€184,-€347,- -47%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opVrijdag 29 september 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming België »  Ardennen »  Samree
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Koffers vol korting op een autovakantie België ➡️ 4 Dagen logies in Domaine De L'Alu, Samree € 184,-  (per persoon) ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ➡️ Stuntprijs autovakantie Ardennen - België met vertrek op vrijdag 29 september 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.5

Domaine De L'Alu

4-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Domaine De L'Alu. Sfeervolle Ardense hoeve, Met rust, ruimte en natuur, Voel de personal touch, Van de familie Beeftink, Hun dochter runt de wellness, Verken de prachtige omgeving. Deze authentieke hoeve is gelegen in het hart van de Ardennen. Voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, is dit de ideale vakantiebestemming. Vanuit dit hotel maak je uitstapjes naar Durbuy of La Roche, of stap je op de fiets en bewonder je op die manier de prachtige omgeving. Op het heerlijk aangelegde terras geniet je van een drankje en de zon.

Stuntprijs autovakantie Ardennen ⭐ 4 Dagen logies Domaine De L'Alu
Stuntprijs autovakantie Ardennen ⭐ 4 Dagen logies Domaine De L'Alu
Stuntprijs autovakantie Ardennen ⭐ 4 Dagen logies Domaine De L'Alu
Stuntprijs autovakantie Ardennen ⭐ 4 Dagen logies Domaine De L'Alu

autovakantie België | last minute vakantie België | vakantie België

Vakantie highlights

  • Sfeervolle Ardense hoeve
  • Met rust
  • Ruimte en natuur
  • Voel de personal touch
  • Van de familie Beeftink
  • Hun dochter runt de wellness
  • Verken de prachtige omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!