Autovakanties Eliza Was Here 2022-2023

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Bahialaan 2
Plaats: Rotterdam
Regio: Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 102 70 0820
Website: www.elizawashere.nl

Eliza Was Here is gericht op kleinschalige autovakanties. Eliza zoekt naar kleine minder toeristische plekjes, waar je nog echt kunt genieten van je vakantie en je niet wordt overweldigd door massatoerisme. Je bent verzekerd van een unieke vakantiebestemmingen voor jouw autovakantie.

Reisaanbieder Eliza was Here

Liever niet met het vliegtuig op vakantie? Dan is een autovakantie ook een mogelijkheid! Wellicht verwacht jij het niet van mij, maar ik bied ook mijn adresjes aan als je met eigen vervoer wilt reizen. Sommige van mijn adresjes in Europa zijn namelijk goed aan te rijden met een eigen auto. Denk bijvoorbeeld aan auto bestemmingen als Italië, Malta. Portugal en Spanje, waar je binnen een paar uur al de sfeer kan proeven. Of zoek het binnen de grenzen en maak een roadtrip door Nederland.

Jij kan zelf bepalen wat jij allemaal meeneemt in de auto en tijdens de rit naar jouw vakantieadres hoef jij geen rekening te houden met anderen. Met een veilig gevoel ga jij op weg richting een uniek plekje weg van de massa. Maak een mooie playlist voor onderweg en geniet van de uitzichten!

Relaxed op autovakantie met Eliza Was Here

Beoordeling Eliza Was Here

10 (1 beoordeling)