Autovakanties Corendon 2024

Corendon
Adres: Singaporestraat 82
Plaats: Lijnden
Regio: Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 237 51 0606
Website: www.corendon.nl

Kies je voor een goedkope vakantie in Nederland met Corendon? Dan ben je voordelig uit, maar hoef je niet in te leveren op kwaliteit. Corendon wil dat je vakantie net zo comfortabel en luxe is als wanneer je voor een vakantie in het buitenland kiest. Ervaar het zelf!

Autovakantie aanbiedingen corendon

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Reisaanbieder Corendon

Corendon is een innovatieve onderneming. Naast het merk Corendon voert de reisorganisatie ook de reismerken Stip Reizen met een scherp geprijsd aanbod en gespecialiseerd in cruisevakanties, Corendon Artiestenreizen en Karin's Choice, die vakanties aanbiedt in kleinschalige accommodaties. Daarnaast worden jongeren op hun wenken bediend met GOfun jongerenreizen, die de vetste partyvakanties en swingende feesten verzorgt.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Nederland

Er is zoveel te zien en zoveel te doen wanneer je op vakantie gaat in eigen land. Elke provincie heeft z’n eigen charmes en verrassingen en dat op maximaal enkele uren rijden. Je komt ongetwijfeld plekken tegen waar jij het bestaan niet van wist. Denk eens aan Museum Schokland in Flevoland dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat of het charmante Hanzestadje Elburg met haar middeleeuwse vesting. Natuurlijk mag je de bekendere plekken niet overslaan; ze zijn niet voor niets zo populair. Denk eens aan lekker fietsen of wandelen door de Zuid-Hollandse en Brabantse Biesbosch of ga shoppen in Maastricht; de hoofdstad van Limburg. De stranden aan de Noord-Hollandse zee- en IJsselmeerkust mag je natuurlijk ook niet overslaan. In het oosten van het land vind je volop natuurgebieden, vaak beschermd, met heidelandschappen, bossen, zandverstuivingen en wild. Een lust voor het oog en zeer geschikt om even helemaal tot rust te komen. Voor kinderen telt ons land talloze kinderattracties. Van supergave attractieparken tot dierentuinen en van speurtochten in natuurgebieden tot de gaafste zwembaden en speeltuinen. Een vakantie in Nederland biedt voor ieder wat wils, het maakt niet uit met wie je gaat. Ga jij je volgende vakantie doorbrengen in eigen land? Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat in Nederland zodat je precies weet wanneer je lekker naar buiten kunt en wanneer je beter voor binnenactiviteiten kunt kiezen.

Vakantieparken & Stedentrips in Nederland

Bij Corendon heb je naast de keuze uit een divers aanbod aan hotels en/of appartementen in het buitenland ook de mogelijkheid te verblijven in luxe vakantieparken in Nederland. Deze vakantieparken zijn met grote zorg geselecteerd om je vakantie in Nederland zo comfortabel mogelijk te maken. Bij de selectie wordt onder andere gelet op de ligging ten opzichte van natuurgebieden, bezienswaardigheden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra. Daarnaast kies je bij Corendon gemakkelijk voor een comfortabele en goedkope citytrip in Nederland.