Goedkope vakantie West-bohemen ⏩ Orea Spa Hotel Palace Zvon

Prijs (per persoon)€441,-€802,- -45%
Vertrek opZondag 22 mei 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  West-bohemen »  Marianske Lazne
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Tsjechië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Orea Spa Hotel Palace Zvon, Marianske Lazne ➡️ € 441,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope vakantie West-bohemen - Tsjechië met vertrek op zondag 22 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Orea Spa Hotel Palace Zvon

8 daagse autovakantie naar Orea Spa Hotel Palace Zvon in marianske lazne, tsjechie. Het elegante, historische 4-sterren Orea Spa Hotel Palace Zvon ligt in een mooie omgeving van Marianske Lazne. Hier staat ontspanning, lekker eten en gezelligheid zeker op de planning! Relax in de sauna of het stoombad van de fijne spa en kom eventjes tot rust in je comfortabele kamer. Ook voor een actieve vakantie ben je hier in de West-Bohemen aan het juiste adres. Wat dacht je van uren wandelen, fietsen, golfen, tennissen en in de winter skien. Dankzij 3 restaurants met verschillende cuisines verwen je jezelf met uitstekende gerechten. Klaar voor een aangename vakantie in Tsjechie?

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 22 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-02-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!