Megakorting vakantie Praag En Omstreken ⏩ Metropol Praha Unique Design 3 Dagen €59,-

Prijs (per persoon)€59,-€86,- -31%
Vertrek opMaandag 1 mei 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Praag En Omstreken »  Praag
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope meivakantie Tsjechië ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in Metropol Praha Unique Design, Praag € 59,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Megakorting vakantie Praag En Omstreken - Tsjechië met vertrek op maandag 1 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Metropol Praha Unique Design

3 daagse stedentrip naar Metropol Praha Unique Design in praag, tsjechie. Het Metropol Praha Unique Design is een fantastisch 4-sterren designhotel met mooie kamers en een perfecte ligging nabij het Wenceslasplein. Centraler kan bijna niet! Vanaf het hotel wandel je makkelijk het historische centrum van Praag in. Ontdek de Karelsburg, de oude stad en de kathedraal. Dit unieke hotel, met fantastisch interieur, is de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke stedentrip naar de Tsjechische hoofdstad!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!