Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Castell Montgri - Happy Camp

Prijs (p/p)€76,-€121,- -37%
Vertrek opVrijdag 7 mei 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  L'Estartit
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Spanje ⏩ 4 Dagen in Castell Montgri - Happy Camp, L'Estartit ⏩ € 76,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren camping ⏩ Goedkope vakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op vrijdag 7 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.5

Castell Montgri - Happy Camp

Camping Castell Montgri is een goed onderhouden terrassencamping aan de voet van de berg Rocamaura. Je kunt hier genieten van 3 zwembaden, dus keus te over als je verkoeling zoekt van de zon die boven L'Estartit schijnt. Bij ieder zwembad is een terras en een bar dus neem lekker een drankje bij welk zwembad dan ook. Houd er wel rekening mee dat niet alle drie de zwembaden in het voor- en naseizoen open zullen zijn. Iedereen gaat zich op Castell Montgri vermaken. Of dat nu is bij de animatie, met een sportwedstrijdje, aan een van de zwembaden of in de goed geïsoleerde disco (dat zullen vooral de tieners wel zijn) dat maakt niet uit. Belangrijk is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Met de goed uitgeruste stacaravans van Happy Camp begin je elke dag goed. Neem je snorkelspullen mee want in de buurt van L'Estartit is een mooi strand waar je super leuk kan snorkelen. Dit strand kun je in het hoogseizoen gratis bereiken met de bus. Naar het nabijgelegen Barcelona gaan is ook een mogelijkheid die het overwegen meer dan waard is.

Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Castell Montgri - Happy Camp
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Castell Montgri - Happy Camp
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Castell Montgri - Happy Camp
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Castell Montgri - Happy Camp

Faciliteiten accommodatie

  • Aan de voet van de berg Rocamura
  • Naar de zee om te snorkelen
  • Dagje uit naar Barcelona
  • Disco voor tieners!
  • Plezier in het zwembad
  • Kinderclub in het hoogseizoen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 7 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!