Goedkoop op vakantie Catalonië ⏩ Tahiti Playa & Suites

Prijs (per persoon)€239,-€306,- -22%
Vertrek opZaterdag 7 oktober 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Santa Susanna
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Tahiti Playa & Suites, Santa Susanna ➡️ € 239,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Goedkoop op vakantie Catalonië - Spanje met vertrek op zaterdag 7 oktober 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Tahiti Playa & Suites

8-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Tahiti Playa & Suites. Toplocatie: strand voor de deur, Met Nederlandse animatie, Vanuit het zwembad de zee in, Snorkelen in de zee, Favoriet in de Spaanse zon, WiFi. Het hotel is een van de weinige hotels welke direct aan het twee kilometer lange strand ligt. Dit en het uitgebreide entertainmentprogramma zorgen ervoor dat het al jaren één van de best sellers in ons programma is. De faciliteiten worden gedeeld met de naastgelegen appartementen Tahiti Playa Suites.

Goedkoop op vakantie Catalonië ⏩ Tahiti Playa & Suites
Goedkoop op vakantie Catalonië ⏩ Tahiti Playa & Suites
Goedkoop op vakantie Catalonië ⏩ Tahiti Playa & Suites
Goedkoop op vakantie Catalonië ⏩ Tahiti Playa & Suites

Vakantie highlights

  • Toplocatie: strand voor de deur, Met Nederlandse animatie, Vanuit het zwembad de zee in, Snorkelen in de zee, Favoriet in de Spaanse zon, WiFi

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 7 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!