Last minute vakantie Catalonië 🚗️ Parador de Tortosa

Prijs (p/p)€328,-€415,- -21%
Vertrek opMaandag 5 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Tortosa
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ⏩ 4 Dagen in Parador de Tortosa, Tortosa ⏩ € 328,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Catalonië - Spanje met vertrek op maandag 5 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Parador de Tortosa

In Parador de Tortosa slaap je in een spectaculair kasteel met een fantastisch uitzicht over de stad. Tortosa in Catalonië is een tweeduizend jaar oude stad met veel cultuur en historie. In de buurt zijn veel attracties en natuurgebieden te zien. Een mooie manier om Tortosa te verkennen is door een wandel- of fietsroute te doen. Of ontdek Tortosa vanaf het water, bij deze accommodatie krijg je namelijk een gratis boottocht over rivier de Ebro. Tijdens deze tocht zal de gids je van alles vertellen over de geschiedenis van de stad en je ziet veel mooie plekjes, genieten geblazen! De straten, het landschap van de Ebro-vlakte, de mensen en de keuken maken deze stad uniek. Voor de sportieve reiziger is er genoeg te doen zoals paardrijden, jeepsafari's, golfen en zwemmen. Parador de Tortosa heeft een buitenzwembad en een gezellig restaurant met gotische ramen. Een dagje naar het pretpark Port Aventura is ook een goed idee; dit is een geweldige plek voor zowel kinderen als volwassenen..

Last minute vakantie Catalonië 🚗️ Parador de Tortosa
Last minute vakantie Catalonië 🚗️ Parador de Tortosa
Last minute vakantie Catalonië 🚗️ Parador de Tortosa
Last minute vakantie Catalonië 🚗️ Parador de Tortosa

Faciliteiten accommodatie

  • Slapen in een kasteel
  • Tortosa, stad met charme
  • Prachtig uitzicht
  • Historische omgeving
  • Buitenzwembad
  • Aan rivier de Ebro

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 5 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!