Goedkoop op autovakantie Catalonië ⏩ Estartit Playa

Prijs (per persoon)€132,-€197,- -33%
Vertrek opZaterdag 24 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Catalonië »  L'Estartit
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Estartit Playa, L'Estartit ➡️ € 132,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Goedkoop op autovakantie Catalonië - Spanje met vertrek op zaterdag 24 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.6

Estartit Playa

8-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Estartit Playa. Compleet gerenoveerd, Appartement met airco, Zelf koken of lekker uiteten, Zwembad, Tuin met ligweide, Strand op slechts 250 meter. De appartementen zijn op slechts 250 meter van het fijne zandstrand van l'Estartit gelegen. Stel je voor 's ochtends heerlijk ontbijten met verse broodjes en sap. Even gezellig naar de bakker om de hoek, dat is het vakantiegevoel. De ideale gelegenheid om een dag aan het strand te luieren of om de omgeving te verkennen, zoals bijvoorbeeld Gerona. Teruggekomen in je recent gerenoveerde appartement kan je terugkijken op een geslaagde vakantiedag.

Goedkoop op autovakantie Catalonië ⏩ Estartit Playa
Goedkoop op autovakantie Catalonië ⏩ Estartit Playa
Goedkoop op autovakantie Catalonië ⏩ Estartit Playa
Goedkoop op autovakantie Catalonië ⏩ Estartit Playa

Vakantie highlights

  • Compleet gerenoveerd, Appartement met airco, Zelf koken of lekker uiteten, Zwembad, Tuin met ligweide, Strand op slechts 250 meter

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!