Last minute vakantie Barcelona 🚗️ Lleo

Prijs (p/p)€386,-€471,- -18%
Vertrek opMaandag 14 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Spanje ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in Lleo, Barcelona ⏩ € 386,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Barcelona - Spanje met vertrek op maandag 14 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Lleo

8 daagse autovakantie naar Lleo in barcelona, spanje. Het 3-sterrenhotel Lleo ligt echt heel centraal in het fantastische Barcelona. Je bent namelijk maar een paar stappen veranderd van de Rambla. Ideaal dus als uitvalsbasis voor een geweldige stedentrip naar de mooie stad. Begin je dag met een lekker ontbijtje en ga dan maar eens de de Sagrada Familia, de kathedraal van Barcelona en Parc Guell bewonderen. Zodra je terug bent in het hotel staat het heerlijke zwembad met een zonneterras boven op het dak je al op te wachten. Zo kun je ultiem bijkomen en genieten van de prachtige omgeving. Dat kan niet anders dan een super leuk weekendje weg worden, veel plezier!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 14 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!