Inpakken en wegwezen prijs vakantie Lissabon ⏩ VIP Executive Eden 3 Dagen €70,-

Prijs (per persoon)€70,-€103,- -32%
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Portugal »  Lissabon »  Lissabon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding vakantie Portugal ➡️ 3 Dagen logies in VIP Executive Eden, Lissabon € 70,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Inpakken en wegwezen prijs vakantie Lissabon - Portugal met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

VIP Executive Eden

3 daagse stedentrip naar VIP Executive Eden in lissabon, portugal. De Vip Executive Suites Eden zijn centraal gelegen appartementen in Baixa, de oude binnenstad van Lissabon. Op het dakterras bevindt zich een klein zwembad waar je op zonnige dagen prima kan vertoeven. Tevens is dit een heerlijke plek om na een dag in de stad te ontspannen! Met de metro die op ca. 200 meter ligt breng je eenvoudig een bezoek aan alle bezienswaardigheden!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!