Koffers vol korting op een autovakantie Lissabon ⏩ Borges Chiado 8 Dagen €932,-

Prijs (per persoon)€932,-€1137,- -18%
Vertrek opWoensdag 31 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Lissabon »  Lissabon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Korting autovakantie Portugal ➡️ 8 Dagen logies in Borges Chiado, Lissabon € 932,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Koffers vol korting op een autovakantie Lissabon - Portugal met vertrek op woensdag 31 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

9

Borges Chiado

8 daagse autovakantie naar Borges Chiado in lissabon, portugal. Het Borges Chiado is een zeer centraal gelegen hotel in het hart van Lissabon, in de levendige wijk Baixa en vlakbij Bairro Alto, met vele restaurants, bars, fadoclubs en winkels in de directe omgeving. Het hotel is recentelijk gerenoveerd met als resultaat een mooie mix van een sfeervol en modern hotel. Op het terras kan je genieten van drankjes en hapjes.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!