Last minute autovakantie Pommeren ⏩ Aquarius Spa

Prijs (per persoon)€490,-€721,- -32%
Vertrek opWoensdag 4 mei 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Pommeren »  Kolobrzeg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope meivakantie Polen ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Aquarius Spa, Kolobrzeg ➡️ € 490,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 5 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Pommeren - Polen met vertrek op woensdag 4 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Aquarius Spa

8 daagse autovakantie naar Aquarius Spa in kolobrzeg, polen. Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Kolobrzeg, Pommeren? Goede idee! Verblijf in het luxe 5-sterren hotel Aquarius Spa waar van alles te beleven is! De hele dag door kun je jouw favoriete drankje bestellen bij een van de 3 bars en in de avond kun je lekker dineren in het à la carte- of buffetrestaurant. Ga lekker naar het strand om te relaxen of zwemmen in de zee. Neem een duik in het 3-baans sport zwembad of ontspan in het recreatie zwembad. Ga je met kinderen op vakantie? Geen probleem! De kids kunnen zich ook goed vermaken in het hotel. Verblijf in een van de ruime kamers en geniet van een heerlijke vakantie bij Aquarius Spa. Zien we je snel in Kolobrzeg?

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 4 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!