Secret deal vakantie Wenen ⏩ Simm s 8 Dagen €430,-

Prijs (per persoon)€430,-€606,- -29%
Vertrek opDinsdag 1 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Wenen »  Wenen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Prijs voordeel zomervakantie Oostenrijk ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Simm s, Wenen € 430,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Secret deal vakantie Wenen - Oostenrijk met vertrek op dinsdag 1 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Simm s

8 daagse autovakantie naar Simm s in wenen, oostenrijk. Simm s is een luxe 4-sterren hotel in Wenen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,4 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Simm s voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Simm s en geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!