Last minute vakantie Tirol ⏩ Sporthotel Schönruh

Prijs (per persoon)€245,-€327,- -25%
Vertrek opMaandag 17 oktober 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Ehrwald
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope herfstvakantie Oostenrijk ➡️ - Dagen in Sporthotel Schönruh, Ehrwald ➡️ € 245,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ - Gästekarte met vele extra's en voordelen; o.a. gebruik van het regionale busvervoer en gratis toegang tot het openbare zwembad van Ehrwald. Het programma is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U ontvangt deze kaart ter plaatse bij de receptie. - Dagelijks een namiddagsnack - Kinderbed gratis aanwezig (opgeven bij boeking) ➡️ Last minute vakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op maandag 17 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.1

Sporthotel Schönruh

Voor een heerlijke vakantie in Tirol kiest u dit fijne 4-sterrenhotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Geniet na een dag in de bergen in de jacuzzi met bronwater uit de bergen.

Last minute vakantie Tirol ⏩ Sporthotel Schönruh
Last minute vakantie Tirol ⏩ Sporthotel Schönruh
Last minute vakantie Tirol ⏩ Sporthotel Schönruh
Last minute vakantie Tirol ⏩ Sporthotel Schönruh

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 17 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-09-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!