Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen 🚗️ Schloss Lebenberg

Prijs (p/p)€853,-€1015,- -16%
Vertrek opDonderdag 25 maart 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Kitzbüheler Alpen »  Kitzbühel
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Oostenrijk ⏩ 4 Dagen in Schloss Lebenberg, Kitzbühel ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven ⏩ € 853,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen met vertrek op donderdag 25 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Schloss Lebenberg

Er zijn weinig hotels die een betere eerste indruk achterlaten dan Schloss Lebenberg. Bij aankomst waan je je in een sprookjeswereld door de aanblik van het eeuwenoude kasteel. Echter is Schloss Lebenberg meer dan dat, want het laat haar magische historie met hedendaags comfort samensmelten en voert de kunst van gastvrijheid uit tot in perfectie. Als blijkt dat je vanuit het hotel (met fraaie wellness en zwembad) ook nog eens een schitterend uitzicht over Kitzbühel hebt, moet je haast wel verkocht zijn, toch? De perfecte plek voor een stijlvolle wintersportvakantie in mondain Kitzbühel.

Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen 🚗️ Schloss Lebenberg
Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen 🚗️ Schloss Lebenberg
Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen 🚗️ Schloss Lebenberg
Geweldige autovakantie Kitzbüheler Alpen 🚗️ Schloss Lebenberg

Faciliteiten accommodatie

  • Luxe met ontspannen sfeer
  • Wellnessen met uitzicht
  • Menu om vingers bij af te likken
  • Zeg maar hoe je het wil
  • 179 km skipiste
  • Hoogte skigebied 800m - 2000m

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!