Last minute vakantie Karinthie 🚗️ Glocknerhof

Prijs (per persoon)€840,-€1050,- -20%
Vertrek opZaterdag 21 augustus 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren vakantiehuis
Bestemming Oostenrijk »  Karinthie »  Berg Im Drautal
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Oostenrijk ⏩ 8 Dagen all inclusive in Glocknerhof, Berg Im Drautal ⏩ € 840,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren vakantiehuis ⏩ Last minute vakantie Karinthie - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 21 augustus 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Glocknerhof

8 daagse autovakantie naar Glocknerhof in berg im drautal, oostenrijk. Glocknerhof is een uitstekend 4-sterrenhotel gelegen in Berg im Drautal. Dit familievriendelijke hotel is fantastisch voor een zomer- of wintervakantie, er is altijd wel iets te beleven in de buurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van fietsen, wandelen, tennissen en vissen? Tijdens lekker weer kan je zwemmen in het buitenbad dat voorzien is van een gave glijbaan. In de winter, zeker na een dagje skien is het goed toeven in het spacenter met onder andere een binnenbad, sauna en jacuzzi. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, boerderij en worden er activiteiten aangeboden zoals go-carts, tafeltennis en boogschieten. Neem de hele familie mee op vakantie naar hotel Glocknerhof en beleef een fantastische tijd samen!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 21 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!