Korting autovakantie Telemark 🚗️ Vierli Hyttegrend

Prijs (p/p)€197,-
Vertrek opVrijdag 10 september 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieWoning
Bestemming Noorwegen »  Telemark »  Rauland
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope autovakantie Noorwegen ⏩ 7 Dagen logies in Vierli Hyttegrend, Rauland ⏩ € 197,- p/p ⏩ Korting autovakantie Telemark met vertrek op vrijdag 10 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Vierli Hyttegrend

het park beschikt over een receptie, restaurant met kleine maaltijden (alleen overdag, ca. eind juni tot eind oktober), kinderboerderij (vanaf ca. medio juni), speelplaats met trampoline en uitleen van fietsen. U kunt vissen in de kleine bergmeren van Uvatn en Oksatjønn. Er is een supermarkt op ca. 8 km. Vind de beste deal naar Woning Vierli Hyttegrend in Rauland, Telemark!de woningen zijn voorzien van een woon-/eetkamer met tv en houtkachel. Volledig ingerichte open keuken met koffiezetapparaat, oven, magnetron, vier kookpitten en afwasmachine. 3-kamerwoning type G heeft twee slaapkamers, één voor twee en één voor drie personen. Badkamer met douche en toilet. 4-kamerwoning type B heeft drie 2-persoonsslaapkamers. Badkamer met douche, toilet en sauna. 4-kamerwoning type C is een nieuwe vakantiewoning. In de woonkamer bevindt zich een open haard in plaats van een een houtkachel. Drie 3-persoonsslaapkamers met tv. Badkamer met douche, toilet, sauna en wasmachine. Extra toilet. Terras met tuinmeubelen.

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant(s)
  • Afwasmachine

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 10 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!