Geweldige vakantie Sogn og Fjordane 🚗️ Strynsvatn

Prijs (p/p)€372,-
Vertrek opDonderdag 6 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieBungalow
Bestemming Noorwegen »  Sogn og Fjordane »  Stryn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope meivakantie Noorwegen ⏩ 7 Dagen logies in Strynsvatn, Stryn ⏩ € 372,- p/p ⏩ Geweldige vakantie Sogn og Fjordane met vertrek op donderdag 6 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Strynsvatn

Bijzonderheden Strynsvatn Gemoedelijke camping met vakantiewoningen, op een toplocatie. Bijzonderheden Ter plaatse te betalen: eindschoonmaak 2-kamerwoning: 250 N O K, 3-kamerwoning 400 N O K (of zelf verzorgen). Faciliteiten Receptie met gratis Wifi, kiosk, speeltuin, centrale barbecueplaats. Tegen betaling: bootverhuur, sauna, wasserette. Ligging Op ca. 12 km vanaf Stryn gelegen en op ca. 60 km vanaf Geiranger. De afstand vanaf Oslo is ca. 465 km. Inbegrepen Energiekosten. Niet inbegrepen Ter plaatse te betalen: bed- en badlinnen, 100 N O K per persoon per verblijf. Deze informatie over Bungalow Strynsvatn wordt u aangeboden door onze partner de Jong Intra Vakanties. Vind de beste deal naar Bungalow Strynsvatn in Stryn, Sogn og Fjordane!

Faciliteiten accommodatie

  • WiFi
  • Speeltuin

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 6 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!