Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet ‚Ź©¬†Stolstunet

Prijs (per persoon)€315,-€438,- -28%
Vertrek opMaandag 12 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  √łstlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Noorwegen ‚ě°ÔłŹ¬†8 Dagen in Stolstunet, Beitostolen ‚ě°ÔłŹ¬†€ 315,-  (per persoon) ‚ě°ÔłŹ¬†Verblijf in 3 sterren appartement ‚ě°ÔłŹ¬†Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet - Noorwegen met vertrek op maandag 12 december 2022 ‚ě°ÔłŹ¬†Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

Stolstunet

8-daagse Autovakantie naar √łstlandet bij Stolstunet. Gratis wifi, Smaakvol ingerichte appartementen, Supermarkt op begane grond, Ontdek de omgeving per paard, Op en top familievakanties, Met een goed boek op je balkon & inclusief transfers.. Dit is de toegangspoort tot het Jotunheimen Nationaal Park. Door de gemoedelijke sfeer en de geringe afstand tussen de accommodaties en het centrum is Beitostolen een ideaal vakantieadres voor families.

Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet ‚Ź©¬†Stolstunet
Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet ‚Ź©¬†Stolstunet
Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet ‚Ź©¬†Stolstunet
Lekker goedkoop! autovakantie √łstlandet ‚Ź©¬†Stolstunet

Vakantie highlights

  • Gratis wifi, Smaakvol ingerichte appartementen, Supermarkt op begane grond, Ontdek de omgeving per paard, Op en top familievakanties, Met een goed boek op je balkon & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!