Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Resort Trysil

Prijs (per persoon)€406,-€625,- -35%
Vertrek opWoensdag 1 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel & appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Trysil
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Radisson Blu Resort Trysil, Trysil ➡️ € 406,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel & appartement ➡️ Last minute autovakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op woensdag 1 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Radisson Blu Resort Trysil

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Radisson Blu Resort Trysil. Genieten met je gezin, Grote kamers voor families, Het ontbijt staat klaar, Sportief op vakantie, Spring op je mountainbike, En ontdek de Trysil Bike Arena. In het Radisson Blu Resort Trysil ga je sportief en actief met je gezin de natuur in mountainbiken, paardrijden, raften of kanoën terwijl je verblijft in luxe. Een zwembad met een waar golfslagbad en een spa om lekker te relaxen. Maar ook een restaurant waar je 's avonds lekker kunt dineren. Je ontbijt is inbegrepen, dus dat staat elke ochtend voor je klaar. Rondom het resort is er een 14 km lang fiets en wandeltraject voor families. Die Hard mountainbikers kunnen zich uitleven op de 100km single track rondom. En 's avonds onderuit met een goed boek, of toch nog strijden tijdens een potje bowlen.

Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Resort Trysil
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Resort Trysil
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Resort Trysil
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Resort Trysil

Vakantie highlights

  • Genieten met je gezin, Grote kamers voor families, Het ontbijt staat klaar, Sportief op vakantie, Spring op je mountainbike, En ontdek de Trysil Bike Arena

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!