Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen

Prijs (per persoon)€903,-€1062,- -15%
Vertrek opZaterdag 7 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Radisson Blu Beitostolen, Beitostolen ➡️ € 903,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op zaterdag 7 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Radisson Blu Beitostolen

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Radisson Blu Beitostolen. Begin de dag met een goed ontbijt, Maak een keuze uit het wandelmenu, De Valdres op zijn best, Het Beitostølen zomerpark, Programma voor de hele familie, Koffie- en thee op je kamer. Een stevige wandeling of met de auto op pad, op zoek naar de meest bijzondere plekjes; dan zit je in Beitostolen goed. Vanaf het grote balkon achter de lobby heb je een adembenemend en rustgevend uitzicht op de omliggende natuur. Beitostolen heeft in de zomer een leuk programma voor de hele familie; karten, touwklimmen of de prachtige Noorse natuur ontdekken.

Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen

Vakantie highlights

  • Begin de dag met een goed ontbijt, Maak een keuze uit het wandelmenu, De Valdres op zijn best, Het Beitostølen zomerpark, Programma voor de hele familie, Koffie- en thee op je kamer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Squashbaan
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 7 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!