Goedkope vakantie Buskerud 🚗️ Vestlia Resort

Prijs (p/p)€780,-
Vertrek opZondag 18 april 2021
Verblijf7 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Noorwegen »  Buskerud »  Geilo
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope vakantie Noorwegen ⏩ 7 Dagen logies in Vestlia Resort, Geilo ⏩ € 780,- p/p ⏩ Goedkope vakantie Buskerud met vertrek op zondag 18 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Vestlia Resort

Voor de kinderenspeelplaats zonder toezicht (zeer ruim van opgezet), leeftijd van 4-12 jaar, openingstijden van 10:00-18:00 uur en Verzorginghalfpension, ontbijtbuffet en diner met vast menu Goed om te wetenalle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, More Inclusive: Bij vertrek op zondag 5, 12, 19 en 26 januari hebben we voor onze gasten in Geilo, ongeacht de accommodatie waar u overnacht, een speciale aanbieding. Boekt u een skipas dan ontvangt u de tweede skipas gratis! Een korting van ca. 166€ per persoon (volw.)., Entree spa is gratis, handdoek 20 N O K per keer. en Hotel Vestlia Resort bouwt een nieuwe vleugel bij het hotel aan. Hierdoor worden er bouwwerkzaamheden uitgevoerd aan de voorkant van het hotel waardoor er overlast kan ontstaan. Het hotel doet er alles aan om de overlast voor zijn klanten zo minimaal mogelijk te houden. Niet Inbegrepenalle genoemde bedragen zijn in Lokale valuta ( L O C) Liggingluchthaven Fagernes op ca. 105 km en rustig gelegen Faciliteitenreceptie en roomservice More Inclusive Bij vertrek op zondag 5, 12, 19 en 26 januari hebben we voor onze gasten in Geilo, ongeacht de accommodatie waar u overnacht, een speciale aanbieding. Boekt u een skipas dan ontvangt u de tweede skipas gratis! Een korting van ca. 166€ per persoon (volw.). Overigonze classificatie: 4 sterren, het hoofdgebouw heeft 5 verdiepingen en voltage: 230 volt Restaurants/ Bars1 restaurant en bar of café Zwembaden Er zijn badhanddoeken (tegen betaling) en ligbedden verkrijgbaar, 1 binnenbad en zwembad: binnen gelegen Wellnesssauna, spa, stoombad, whirlpool (buiten gelegen) en Sport & Activiteitenfitnessfaciliteiten Deze informatie over Hotel Vestlia Resort wordt u aangeboden door onze partner Holland International. Vind de beste deal naar Hotel Vestlia Resort in Geilo, Buskerud!

Faciliteiten accommodatie

  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Zwembad(en)
  • Bar(s)
  • Restaurant(s)
  • Internethoek
  • WiFi
  • Roomservice
  • Parkeergelegenheid
  • Fitness

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!